ЦЪРКВИЩЕ - трасетата над селото - trail.bg

ЦЪРКВИЩЕ - трасетата над селото

1 year, 8 months ago

Каращите от Златица са отдавна известни на DH-общността с възможностите си. Техничните терени са им сред любимите, както и всевъзможни FR-заигравки. Склоновете над село Църквище предоставят идеалните условия за този тип карачи, които се постараха през годините да изградят поне три къси, но изключително съдържателни трасета за спускане. И трите започват от едно и също място - просто следвайте траковете.

DH
Това е най-старото трасе, вече над 10-годишно. Тук се провеждат и състезанията. Ако се съмнявате в способностите си, изобщо не тръгвайте по него, защото в края може и да бедствате...

ЕНДУРО 1 (ляво)
Само името е различно от DH, както и липсата на скокове... всичко друго е стръмно, съркаво, с обратен наклон и зли падове... не сте ли майстори, забравете. "Ляво", защото на един разклон поема вляво.

ЕНДУРО 2 (дясно)
COPY/PASTE на текста по-горе ... само името е различно от DH, както и липсата на скокове... всичко друго е стръмно, съркаво, с обратен наклон и зли падове... не сте ли майстори, забравете. "Дясно", защото на един разклон поема вдясно.

Трудност

Галерия