МОГИЛОВО (Midalidare) - trail.bg

МОГИЛОВО (Midalidare)

1 year, 8 months ago

Единствената разумна причина да попаднете на крос-кънтри каране в района на село Могилово е невероятната изба на Midalidare estate. Едни много руски пари са се материализирали в едни много декари лозя и перфектно барнати производствени и хотелски постройки. Вярно, с луксозни цени, но си струва да се потопите в света на винарския лукс, па макар и само за ден-два.
Разбира се, не пропуснах да се потопя в пътечките и черните пътища на района, като находката беше една поизоставена след строежа на магистралата каменна кариера. Там можете да се заиграете за доста време, вкл. лесно и бързо да си построите различни байк-удоволствия, за да порепетирате уменията си. Околните села предлагат бързи и сравнително скучни черни пътища, за които трябва да знаете, че ако е валяло, са крайно негостоприемни!

Трудност

Ниво - ако оставим настрана деструктивният характер на кариерата, този район предлага перфектните условия за начинаещи кроскънтристи. Могилкинг, дегустилкинг - все приятни и неособенофизическинатоварващи упражнения.