КОПРИВЩИЦА - trail.bg

КОПРИВЩИЦА

1 year, 8 months ago

Да е жив и здрав Ясен, че има къща в Копривщица и нерви и желание да се занимава с изграждането на пътеки над града! Да са все така отзивчиви и приятелите му, които помагат това да се случва.
Засега има две кратки (по 1,5 км), но съдържателни ендуро спускания, които, ако се карат ударно, могат да подложат на изпитание доста от уменията ви.  Първият трак се казва Corona Trail, а вторият Петровска пътека. Почни идентични са като характер и ниво, завършват на едно и също място. Има планове за много повече неща, но всичко с времето си.
В центъра, до реката, можете да загреете до червено на чисто новия пъмп-трак, т.е. районът се развива и ако добавите спусканията към Стрелча и Старосел, спокойно можете да запълните неколкодневен престой!

 

 

Трудност

Ниво - идеята е района да стане байк-парк и да има много опции за всякакви карачи. На този етап са налични гореспоменатите + още няколко по-къси участъка. На пръв поглед са лесни за каране, но тук-там има мостчета, наклони и обратни виражи, които могат да разколебаят сериозно начинаещите.

Галерия