ПАМПОРОВО - БАЙК ПАРК - trail.bg

ПАМПОРОВО - БАЙК ПАРК

1 year, 11 months ago

След безспорния успех на байк парка в Боровец, от Concept Creative не се поколебаха да продължат с доброто дело и да построят подобно съоръжение и в курорта Пампорово.
Цели три лифта са на разположение на каращите, а трасетата засега са пет. Хубавото е, че има трасета за хора със всякакви възможности и всеки, каращ велосипед, може меко казано да се забавлява.
Обърнете внимание на двудневните оферти на хотелите (Орловец***** и Перелик***), които включват и флекси карта за трите лифта (по половинка за двата дена), защото са меко казано изгодни!
Повече информация можете да намерите тук.

Може би най-АМ ориентираната пътека в парка е спускането към Смолянски езера. Тъй като беше част от маршрута на М.Ъ.Р. 2014, пускам трака към нея. В долната част има седалков лифт (от старите), който ще ви извози обратно до Снежанка.

UPDATE 2017
Въпреки хроничната липса на шейпване и зейването на стотици brake-bumps след всяко откриване, паркът се разраства. Тази година има нова част към най-масовото Flow, както и re-opening на новото-старо трасе Мечи чал над Чепеларе! Вече се казва Брус лий и е страхотно - дълго, трудно, скоростно и изключително вдъхновяващо.
Отделете му минимум половината от флекси-картата си!
  

Трудност

Галерия