Банско Ендуро - trail.bg

Банско Ендуро

1 year, 9 months ago

Агентите от местната Trail System не само кОпат трасета над градО, но и решиха да събират поне веднъж годишно желащите да се състезават.


Хубавото в цялата рал'та е, че петте пътеки са поддържани и перфектни за цял един weekend.

Ако сте на ток, или имате осигурен транспорт (хотел Бяла лавина го предлага), тогава даже ще са ви малко и смело можете да добавите още и още - тук не е като да няма пътеки!

Споделям следите на официално поддържаните, а надолу ще намерите и още.

Who Dares Wins

Това е най-дългото трасенце от състезанието. Шестте му километра спускане и 700-те му метра н.в. са изпълнени с всякакви МТБ-шукарии, като липсват единствено скоко/дропи. Задължително ще се хареса на всеки, който разбира за какво иде реч.

ЧАЛИН

Второ по дължина, но не и по кефа, който носи спускането му!
Тук има повече усилие за био-колегите, което пък го прави по-интересно за е-байковете. От една страна е по-спънато, но от друга, ако му хванете ритъма, ще се нахилите чак до долу!
Последната му част е обща с WHO DARES WINS.

BEAR PINE / ВиК / ТЕГАТА

Това са трите уж кратки и къси трасенца, започващи от "Околовръстното" над Банско, но са заредени с толкова много енергия, че няма как да не ви станат любими! Момчетата от Trail System са се постарали да превърнат познатите отпреди години ерозирали горски пътеки в чудни линии! Използвали са перфектно релефа на няколкото склона над Банско и кефа е гарантиран - отидете и се уверете!

Трудност

Техничните участъци и обратния наклон + тясно подсичане в началото ще ви изпият силиците, особено ако е мокро...

Галерия