КЮСТЕНДИЛ - DH & more - trail.bg

КЮСТЕНДИЛ - DH & more

1 year, 9 months ago


Когато през 2013-та описвах Жорковите пътечки, това трасе още го нямаше. Появи се две години по-късно и по него започнаха надпреварите от пишкомера... Няма лошо, защото пътеката е разкошна, бърза и с няколко криви скока, които са за напреднали.
Тъй като е доста късо, ако продължите към Богослов и го подминете, вляво (отбелязано на трака) е по-интересната част на това спускане! Представлява скоростна и много игрива пътека, свършваща над тенис-кортовете и много удобно заведение за бира и други вещества.
Най-офертно е да уговорите транспорт (0894745438 - Васил или 0894219676 - Валери), който да ви качва в изходна позиция, защото така ще можете да направите няколко спускания и да се почувствате като на байк-парк. Друг вариант е с автомобили и смяна на шофьорите. Както и да го направите, все ще останете доволни!

Трудност

Когато през 2013-та описвах Жорковите пътечки, това трасе още го нямаше. Появи се две години по-късно и по него започнаха надпреварите от пишкомера... Няма лошо, защото пътеката е разкошна, бърза и с няколко криви скока, които са за напреднали. Тъй като е доста късо, ако продължите към Богослов и го подминете, вляво (отбелязано на трака) е по-интересната част на това спускане! Представлява скоростна и много игрива пътека, свършваща над тенис-кортовете и много удобно заведение за бира и други вещества. Най-офертно е да уговорите транспорт (0894745438 - Васил или 0894219676 - Валери), който да ви качва в изходна позиция, защото така ще можете да направите няколко спускания и да се почувствате като на байк-парк. Друг вариант е с автомобили и смяна на шофьорите. Както и да го направите, все ще останете доволни!

Галерия